söndag 9 maj 2010

Snart gubbe

Om 7 månader på dagen kommer jag att vara gift med en gubbe som
närmar sig 40 år. Han däremot är då fortfarande gift men en ung
kvinna som är lite drygt 20;)

/Agneta

1 kommentar:

  1. "GUBBE"??!! Någon gräns måste dras för hemhjälpen. Jag som representerar min klient i detta mål kommer att lämna in en stämningsansökan till Europadomstolen i Juni. Underskriven av vederbörande, mig som ombud och ett vittne. stämningsansökan kommer att innefatta en yrkande på att Aneta Arnryd byter födelsedatum med havande i detta mål. Enligt paragraf 12, sektion 11, rad 10. I hemhjälpslagfarten enligt gällande regelvärk. Men om Agneta Arnryd erkänner sig fyllt 30 redan, som en del (jag) redan trott i tre år så rivs ansökan inför vittne i domstol framför domare.

    SvaraRadera