torsdag 30 juli 2009

Skrämmande med ljudböcker


Då är man påväg till jobbet igen. Nu har jag snart jobbat en vecka. Det är inga andra på förskolan, så jag städar, målar, diskar leksaker mm. Under tiden lyssnar jag på en ljudbok (Madam Terror). Igår morse blev jag nästan ihjälskrämd av vaktmästaren. Jag hade just kommit till jobbet och trodde att jag var ensam, plötsligt stod han bara där och sa hej. Jag hoppade högt upp i luften och skrek rakt ut. Han fick sig ett gott skatt och sa att det det är farligt att lyssna på musik. Efter det hade jag bara hörlur i det ena örat.

3 kommentarer:

 1. haha! man skulle väl kunna säga att synden straffar sig självt - om än lite sent. vem var det som gömde sig i mitt skåp? vem hängde upp ett spöke på toaletten? vem fick mig att hoppa och skrika? nu är vi kvitt, och vi tackar vaktmästaren för hjälpen!
  kram!

  SvaraRadera
 2. Det är väl så. Tänk vad roligt vi, eller i alla fall jag, hade!!! Jag har berättat om mina små hyss för en hel del den här sommaren. Du borde komma tillbaka och jobba på Pyramiden igen så att man får ha lite skoj!

  SvaraRadera
 3. Jo... eller bara komma och dricka kaffe ur min favoritmugg och prata lite goja ;) Eller hoppa fram som gumman i lådan när du minst anar det... moahahahaha

  SvaraRadera