lördag 22 november 2008

Exempel på sysöljd

Här är ser du resultatet av många timmar med sax och symaskin.


Som specialarbete på gymnasiet sydde jag det här lapptäcket, det var det första jag sydde.


Min syster och svåger beställde ett lapptäcke till sin säng, och resultatet ser du här ovanför.


Lapptäcke som passar till barnvagnen eller vaggan. Det här mönstret kallas Hiddenwells.


Lapptäcke till barnvagnen och vaggan.


Det här är en av gästhandduksänglarna som jag sydde och sålde på Julmarknaden i Östervåla, julen 2005. Dockan är sydd i filt, klänningslivet i bommulstyg och kjolen i froté. På hjärtat står det: "Till mina gästers händer". Gästerna ska alltså torka sig på ängelns kjol. Det finurliga med det hela var att man till en ängel fick med sig två kjolar. Kjolarna är fastsatta med kardborrband och därför lätta att byta och tvätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar