tisdag 24 mars 2009

Syskonhelg

I fredags kom AnnaCarin och Gudrun hem till mig (eller oss, Fredrik skulle ha varit borta med jobbet men blev sjuk så han var också hemma). Vi började med att äta lite räksallad inna vi gick ut på helgens första långpromenad. Båda mina systrar är med i gångtävlingar, så det var bara för mig att hänga på. Jag tog mina systrar på orden och såg till att de vaknade i tid på lördagen för att gå på en promenad innan frukosten... de var dock inte så glada och inte speciellt sugna på att gå ut när de blev väckta men till slut kom vi ut. Resten av dagen blev det shopping i Sickla och middag på Tre Indier på söder. På söndagen blev det en långpromenad igen, fast efter frukosten den här gången.
En bra sak med alla dessa promanader är att jag fått se en hel del av vår närmiljö.


Gudrun ville inte bli lerig om sina skor och byxor, så hon höll sig till kanterna, eller en bit upp i skogen, här försöker hon ta sig ner till gångbanan igen.


Nu har vi tagit oss ifrån den leriga gångbanan och ut på asfalten vid Järlasjön.

Middag på Tre Indier... mycket gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar