tisdag 9 december 2008

Ny dator, men inte än


Vi har pratat om att byta våra pc mot mac. Idag blev jag lovad att när vi köper även få välja på att köpa 24'' iMac, trots att Agneta tycker den är onödig stor och dyr. Det är bra att fylla år. Tack älskling!

2 kommentarer:

  1. iMac är det enda rätta!!!! Det är inget att fundera över. Visserligen kostar den mer pengar än en PC, men jag loooovar att det är värt varenda krona - flera gånger om. Tveka inte. Byt till Mac. Ni kommer tacka mig sen ;)

    (Och jag får inte ens betalt av Apple för den här pr-kuppen! Jag gör det som en happy iMac-innehavare som vill att flera ska få uppleva den sanna Mac-lyckan.)

    SvaraRadera
  2. Tack för uppmuntran! Vet du om mac är snabbare än pc när man använder Adobe Bridge? Det är nämligen i första hand för att snabbare kunna ordna med bilderna i Bridge som jag vill byta dator, idag går det så sjuuuuukt långsamt.

    Ha det bäst och, som sagt, tack för uppmuntran att köpa! Kanske borde prioritera upp det inköpet före köksbord. ;)

    SvaraRadera