onsdag 1 oktober 2008

Nära skjuter ingen hare

Med motivation för att klara 5,4 km under 30 min gav jag mig iväg ut i spåret efter jobbet, men ack vad jag bedrog mig. Gick ut hårt (för att vara mig) sprang hela vägen, men lyckades inte komma under 30. Det blev 30.08, irriterande nära, men jag förbättrade i alla fall mitt rekord med 19 sekunder, så snart kanske jag lyckas.

4 kommentarer:

 1. Snart fixar du det, jag är helt övertygad om det :)

  SvaraRadera
 2. snabbare Fredrik, snabbare!
  Varfor 5.4 km? ar det avstandet mellan hem och jobb? :)
  Sprang 10km pa 58 minuter i somras.

  SvaraRadera
 3. Johan: 5,4 km blir det när man tar den "vanliga" vändan; från oss och ett varv runt i spåret. Men det var inte jag som sprang på den tiden, det var ju Agneta. Det är ju ganska kuperat men dessvärre är hon nog en minut snabbare än mig. Mitt enda försvar är att jag väger mer än Agneta.

  SvaraRadera
 4. Oops. Mitt forsvar ar att jag spelar Guitar Hero istallet. :)
  Saknar svenska springspar dock. Asfalt ar hart.

  SvaraRadera