lördag 24 maj 2008

Melodifestivalen

Det måste väl ha varit så att Frankrike gjorde fel och skickade sin sämsta låt till tävlingen. För de kan väl inte ha haft någon sämre (om de nu har någon intern tävling)?

Men nu tror jag det är dags för mig att sova. Orkar inte kolla på omröstningen. Vi satt och väntade på mellanakten, den brukar vara bra, men den här gången förstår jag inte varför jag väntade. Det var ganska många bidrag som liknade varandra så jag tror det blir jämt i toppen. Nu när det var så många lika bidrag så tror jag det blir jämt och svårt för Perelli. Hörde att Ryssland aldrig vunnit så för deras skull så hoppas jag nog på den, inte för att den var så jätte bra, men det tyckte jag nog egentligen inte att någon låt var. Hade nog helst lyssnat på "Empty Room" igen.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar