lördag 6 april 2013

Firad som 100

Födelsedagen började som jag önskade med sång av min man och riktig hotellfrukost - Nutella på rostat bröd!!! När jag sedan kom till jobbet hoppade barnen fram med teckningar, hjärtan, pärlplattor och sjöng "Ja må hon leva". Man kunde nästan tro att jag fyllde 100 och inte 32.

Efter jobbet satte vi oss i bilen och drog iväg mot för mig okänt mål. Målet visade sig vara ett hotell i Gävle där vi träffade bästa Mia och Joe!!! Vilken härlig kväll det blev! Vi besökte Church Street Saloon där vi åt och drack gott till midnatt. När vi sedan var tillbaka på hotellet och jag krupit ner i sängen kom de och grattade mig med sång och paket.

Innan vi skildes åt på lördagen åt vi frukost och min underbara man som tänker på allt hade smusslat in en burk Nutella i fall det inte fanns på hotellet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar