måndag 21 mars 2011

Familjeträff i Falun

I helgen som var hyrde vi bil och åkte till Falun för att fira Agnetas syster Gudrun som fyllde 35år. Fram till ca 2 timmar innan vi hämtade bilden var vägarna relativt torra, men sedan började det att snöa och det gjorde det tills vi kom fram. I Falun hade det kommit ca 1dm snö under kvällen.
På lördagen var vi uppe med tuppen för att åka slalom hela dagen. Eftersom att Fredrik skulle hyra skidor beslöt vi oss för att sticka iväg lite tidigare än de andra. Syskonbarnen ville dock åka med så jag, Fredrik, David och Johanna hoppade in i bilen och tog sikte på Romme. Under resan frågade David om vi verkligen åkte rätt väg, men eftersom att vi knappat in slutmålet i telefonens gps så var vi säkra på det. När vi nästan är framme känner barnen fortfarande inte igen sig så då äntligen ringer jag de andra för att fråga vart vi skulle och svaret blev - Bjursås. Det vara bara att vända och åka tillbaka.
Väl framme i Bjursås hade vi en härlig och solig dag i backen - i alla fall efter att jag också hyrt skidor. Mina skidor har aldrig vallats och det märkes kan man lugnt säga. En sväng i den nya lössnön resulterade i 1 dm snö under mina skidor som gjorde att jag mer eller mindre fick staka mig ner för backen.
Söndagen bjöd på barngudstjänst i Elsborgskyrkan, pizza på American tace away (världens godaste taco pizza säljs där), packning, avlämning av syster AnnaCarin vid tåget och sedan en sväng förbi Fredriks föräldrar i Holm på vägen hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar