söndag 17 oktober 2010

Händelserik helg

Helgen inleddes med att vi gick ut tidigt på lördagsmorgonen med kamera, frukost, filt och tidning. Kameran var till Fredrik och tidningen till mig. :-)
Efter vår lilla morgon promenad var vi hemma en kort sväng innan vi och Mia gick till utegymet i Björkhagen som ligger ca 2km hemifrån. Där fanns mycket att göra och jag har insett att jag måste träna.
Fredrik körde bänkpress med mig som extravikt 2x10 gånger och själv orkade jag knappt 2x3 utan någon extravikt.
Innan lunchen hade träningsvärken börjar kännas av och gissa hur det kommer att kännas de närmsta dagarna. Väl hemma igen gjorde jag smörgåstårtor till söndagens besök och fråga mig inte vad jag tänkte på. Till totalt 4 personer (inklusive mig och Fredrik) gjorde jag nämligen två smörgåstårtor som var 3x3 formfranskebröd vardera. Som sagt, fråga mig inte vad jag tänkte. Efter ett gott skratt i köket då jag insåg vad jag gjort var det dags att göra oss klara för att träffa Daniel och Susanna på restaurangen 3 Indier.
Där var det i princip fullt men om vi ville fick vi sitta ovanför dörren i ett krypin som var så litet att man fick sitta på golvet vid ett väldigt lågt bord. Det var både trevligt och gott! Kvällen avrundades med film hemma hos oss.
Idag när Fredrik spelade innebandy passade jag på att besöka chokladfestivalen där man fick äta mycket choklad, men även lära sig hur man gör god fudge och smaka färsk kakao.
Sedan blev det besök på Skansen där Fredrik övade på att fota djur inför vår stundande Borneo resa.
Som avslutning på en mycket bra helg kom Daniel och Stefan och frossade i smörgåstårtor och spelade bingolotto med oss. Det blev dock ingen vinst för vår del men de andra vann både 500kr och ny bingolott, så de vet vad de ska göra nästa söndag! Nu är det hög tid att sova. Slutet gott, allting gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar