lördag 31 oktober 2009

Röjning pågår


I dag ska vi försöka med att då ordning på kontoret. Vi har plockat ur allt från skåpen, så för tillfället ser det riktigt hemskt ut. Hoppas att det är klart innan kvällen.

tisdag 27 oktober 2009

Bulldax


Just nu jäser degen för fullt. Med blotta ögat ser man hur den rör sig. Eva på jobbet har beställt 40 stora bullar som ska levereras imorgon.

torsdag 22 oktober 2009

Muta


Det här gillas. På lappen står det: 'MUTA när blir breven färdiga?' Blir man mutad så här blir de såklart färdiga fortare. :)

söndag 18 oktober 2009

Wii Fit


Fika och tv-spel med Daniel och Stefan. Mycket trevligt och roligt att se Agneta försöka åka slalom.

onsdag 14 oktober 2009

Överraskad med lunch

Tänkt vilken tur att Albert är på besök hos oss och gör sin praktik på Andys lekland just den här veckan. Idag kom han hem på lunchen med en påse Billys pizzor som jag fick smaka! Tack så mycket!

tisdag 13 oktober 2009

Utryckning


En ambulanshelikopter stannade på vägen utanför. Jag anar att någon inte mådde helt bra.

måndag 12 oktober 2009

Sjuk


Gick till doktorn idag för svällda halsmandlar och ont i bröstet. Trodde dock inte att det var något, men det visade sig att jag hade halsfluss så pga av smittorisken ska jag vara hemma 2-3 dagar. Det känns lite konstigt att vara hemma eftersom att jag inte har feber, men smittar man så smittar man och det är ju inte så roligt om jag smittar ner alla småttingar på jobbet.

söndag 11 oktober 2009

Festmat


Mums!

torsdag 8 oktober 2009

Avkoppling


Tar mig ett fotbad och läser lite. Nu har jag börjat läsa Camilla Läckbergs senaste - Fyrvaktarn. Börjat och börjat är kanske att ta i, jag har ju snart läst ut den!

onsdag 7 oktober 2009

Höst på kyrka


En favorit i repris.

Mmm...


Lite fika så här på förmiddagen är inte så tokigt.

lördag 3 oktober 2009

Båten tvättas


Vi behöver inte köpa någon högtryckstvätt. Ett par killar går runt och tvättar båtar för 300. Högtryckstvätten skulle kosta 2000 så de kan tvätta vår båt i många år för de pengarna. Och vi slipper dessutom jobbet med att spola och skrubba.

Båten på land


Nu har båten lyfts upp på kärra och vi åker med bilen som tar oss till vinterplatsen. Inga snäckor. Härligt.

Mot Skogsö


Det känns inte mänskligt när klockan ringer halv sju på en lördag, men idag ska vi ta upp båten så det var bara att stiga upp. Nu har vi tagit loss allt från bryggan och är på väg till Sunes båtvarv där båten ska lyftas upp.